Cursos Wushu Grans mestres

Cursos Wushu Grans mestres

29/11/2023, 09:11 / 0 comentari(s)

Durant els dies 22 al 24 d'abril, el nostre país ha estat el protagonista d'un gran esdeveniment per a les Arts Marcials Xineses, a nivell internacional. El Gran Mestre WANG QI, 9a generació de l'estil "SAN HUANG PAO CHUI" (Puny de canó dels 3 emperadors), i el Gran Mestre NIRUNHUA, 6a generació de l'estil "BAGUA" (Pakua), han triat Andorra com a escenari per a la transmissió de llur ancestral coneixement, en el que ha estat el primer event - fora de Xina - protagonitzat pels guardians de 2 dels estils de Kung-fu més característics del nord de Xina.

"SAN HUANG PAO CHUI" (Puny de canó del 3 emperadors), conegut com "el Kung-fu dels guardaespatlles de Peking", és l'estil de Kung-fu que s'identifica com autòcton de la capital del País del Centre (Beiiging); és de fet el Kung-fu de Beiiging.

Els Grans Mestres, ens han meravellat amb una excel·lent demostració d'habilitat i de capacitat marcial, pròpia de la saviesa que els honora. Tanmateix, hem rebut una gran lliçó d'alta generositat i d'afecte, a l'hora de lliurar aquest elevat coneixement als assistents que han tingut el privilegi de participar en el seminari impartit aquest cap de setmana, al Poliesportiu d'Encamp; evidenciant, una vegada més, la grandària de la família marcial que representen.

Coincidint amb aquest gran esdeveniment pel Kung-fu andorrà, s'ha presentat per a tot el món, el llibre "PUÑO DE CAÑON DE LOS 3 EMPERADORES" - "El Kung-fu de los guardaespaldas de Peking". Primer llibre escrit en llengua occidental (castellà) publicat sobre aquest antic estil de Kung-fu. Tanmateix, durant els actes de presentació del llibre, la Federació Andorrana de Wushu i Kung-fu, ha nomenat als mestres citats "MEMBRES D'HONOR", en un acte que ha estat carregat de moments molt emotius, i d'una gran germanor marcial.