Seminari de Chi Kung Terapeutic dels 5 elements

Seminari de Chi Kung Terapeutic dels 5 elements

24/07/2024, 11:07 / 0 comentari(s)

Foto de família amb els participants en el Curs de Chi Kung dels 5 elements, que va tenir lloc el passat diumenge 21 de febrer al Centre Esportiu Serradells. Els assistents han pogut gaudir d'un coneixement superior que arriba als nostres dies en estat pur, gràcies al treball i la dedicació dels mestres i savis que ens han precedit, al llarg de mil·lennis d'història de les arts marcials internes i de l'estudi dels diferents sistemes terapèutics xinesos.

El Chi Kung dels 5 elements, és una via que ens permet assolir un estat d'harmonia i de quietud interior; és un camí cap al control de les nostres emocions, que contribueix a nodrir el cos i a regular els estats energètics de l'esser humà. És, sense dubte, un mètode de treball intern superior.

Tal i com hem comentat durant el curs - és la nostra intenció, si l'agenda d'activitats ens ho permet - transmetre el segon nivell d'aquest meravellós sistema terapèutic a finals d'aquest any. Mentres tant, continuarem estudiant el mètode, a l'espera de l'arribada de l'estiu, moment en el que realitzarem la pràctica del Chi Kung en contacte amb el medi natural.

Vull també donar les gràcies al meu mestre en Taichi, Sifu Carlos Garcia, per haver-me transmès en el seu dia aquest meravellós coneixement, que ara tinc l'honor d'ensenyar jo també al meus alumnes.