Vine amb nosaltres a practicar autèntic Kung-fu tradicional

Vine amb nosaltres a practicar autèntic Kung-fu tradicional

03/03/2024, 10:03 / 0 comentari(s)

Més conegut a occident com a Kung-fu, el Wushu tradicional, és una de les arts marcials més antigues del món. Els seus progenitors xinesos, conformen dita disciplina basant-se en els principis filosòfics del I-Ching, el Taoisme, el Budisme i una síntesi de la medicina tradicional xinesa, entre d'altres coneixements.

Kung-fu significa art en moviment, ingredient indispensable per arribar a dominar les energies existents al nostre interior, de manera que aquestes es puguin utilitzar tant en la vessant de la salut, com en la vessant de la defensa personal (principi yin - yang). El Kung-fu és molt més que un sistema de lluita. La seva filosofia es pot aplicar a qualsevol situació de la vida. Aquest és un dels pilars més meravellosos, del noble art del Kung-fu.

Per tant, tot aquell que vulgui forma part com alumne de les nostres Escoles de Kung-fu (Federació), inicia un viatge cap al coneixement, al llarg del qual aprendrà a utilitzar el seu cos amb habilitat, a la vegada que adquirirà un elevat grau de coneixement filosòfic, terapèutic, espiritual i marcial.